Brown Sugar Shortbread biscuits
meisje 2007.01.19. 08:20
Nem kell hozza mas, csak vaj (nem margarin) +liszt+ barna cukor, de vmi isteni!!!!!!!
Brown Sugar Shortbread Biscuits Ingredients:
8 oz butter, soft 1/2 cup light brown sugar, firmly packed 2 1/2 cups plain flour, sifted
Brown Sugar Shortbread Biscuits Method:
Put butter and sugar in a large bowl and beat till light and fluffy. Blend in the flour until smooth and well combined. The dough will be firm. Chill for several hours.
Divide the chilled dough in half. Working one half at a time, roll to 1/3 inch thick and cut into shapes with a 1 1/2 inch cutter. Place 1 inch apart on ungreased shallow oven trays and bake at 300 degrees for 20 minutes or until light golden brown. Lift the Brown Sugar Shortbread Biscuits onto wire cooler immediately.
Enjoy your freshly made Brown Sugar Shortbread Biscuits!
Na szal.....hozzavalok..
8 uncia (1 uncia kb. 31g) azaz 25 dkg vaj
1/2 csesze barna cukor
2 es 1/2 csesze liszt
Habosra keverjuk ki a vajat a cukorral, de tenyleg jo habosra es levegosre aprankent adagolva keverjuk hozza a lisztet, majd jol dolgozzuk el, par oran keresztul hutsuk!
Majd felezzuk el a tesztat es csak az egyikkel dolgozzunk eloszor. Nyujtsuk ki kb. 7 mm-esre majd szaggassuk ki tetszoleges formara.. A recept kb. 3 cm-es format ir, de tok mindegy!!!! en pl. nagyobb darabban szeretem
Nem kell kikenni a tepsit, viszont nekem fura ez a 300 fok! En azert inkabb csak 180 fokon csinalom
olcso es isteni
|